Byttehelgen 2021

Byttehelgen 2021

Lørdag 13. november 2021 arrangerer Vestby IL i samarbeid med SpareBank 1 og Norges Skiforbund en byttedag med kjøp og salg av brukt vintersportsutstyr. Vi tilbyr til en mulighet for å både selge vintersportsutstyr du ikke behøver lenger og en mulighet til å få kjøpt rimelig utstyr.


Innlevering av utstyr

Vi håper mange ser muligheten til å få ryddet litt hjemme i garasjen for å kunne selge utstyr man har vokst ut av eller ikke bruker lenger!

Tirsdag 9. november, torsdag 11. november og fredag 12. november mellom kl 17:00 og 19:00 tar vi imot utstyr i Vestbyhallen.

Lørdag 13. november mellom kl 10:00 og 12:00 tar vi i mot utstyr utenfor Vestby Storsenter.


Her vil du sammen med funksjonærer fra Vestby IL sette en pris på utstyret og det blir klargjort for salg.


Utstyret må være ordentlig rengjort og klargjort for salg. Vi tar f.eks ikke imot ski med klister under. Det er kun utstyr til bruk under vinterhalvåret som vi tar i mot. Dette inkluderer ski, staver, skøyter etc. NB! Vi tar ikke i mot klær!


Salg

Lørdag 13. november mellom kl. 12:00-16:00 blir det så mulighet til å kjøpe utstyr som andre har lagt ut for salg. Dette vil foregå på utsiden av Vestby Storsenter.


Alle kan kjøpe og man må ikke ha levert inn noe selv for salg. Dette er en fin mulighet til å få kjøpt utstyr for en meget rimelig penge.


25% av salgsprisen går til arrangøren Vestby IL som organiserer og ordner med opplegget.


Har du spørsmål kan du sende en mail til admin@vestbyil.no med dine spørsmål.